Skip to content Skip to footer

Ben jij op zoek naar een functie die perfect aansluit bij jouw ambities? Of ben je toe aan een volgende stap in je carrière, een andere bedrijfscultuur of een gezellig nieuw team? Of ben je een gedreven starter die zich wil oriënteren op de arbeidsmarkt voor een vliegende start? Westland Werving en Selectie helpt jou direct verder. Binnen ons Westlandse netwerk van gerenommeerde bedrijven bieden wij jou de meest uitdagende, exclusieve vacatures.

Vind direct zelf jouw droombaan binnen het Westland, bijvoorbeeld in de communicatie, inkoop of automatisering.

Wij gaan aan de slag voor jou!

Door middel van een aantal eenvoudige, maar vooral doeltreffende stappen maken wij een passende selectie van openstaande vacatures bij diverse vaste partners binnen ons Westlandse netwerk. Ons onderscheidend vermogen ligt in het feit dat wij dagelijks een update hebben van de nieuwste vacatures in het Westland. Deze zijn exclusief bij ons aangeleverd.

Jij bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures. Daardoor maak je de meeste kans op een uitnodiging voor deze functie. Daarnaast houden wij alle externe, openstaande vacatures binnen het Westland in de gaten om voor jou de best passende vacature te vinden. Dit geeft jou als werkzoekende kosteloos het beste overzicht van je kansen binnen het Westland. Benieuwd bij welke bedrijven jij zou kunnen werken?

We komen graag met jou in contact. Wij zorgen er dan voor dat jij discreet en zonder veel inspanning de best passende vacatures van het Westland voor het uitkiezen hebt.

SuccesverhalenVan onze kandidaten

Via Westland Werving en Selectie ben ik snel en kundig aan een goede functie gekomen die mij echt ligt! Daarom zou ik iedereen die nog niet echt weet wat hij wil en net klaar is met z’n studie, aanraden om eens te contacten met Westland Werving en Selectie.

Mike

Accountmanager substraten

Toen ik op zoek was naar een baan ben ik benaderd door Westland Werving en Selectie om me bij deze zoektocht te helpen. Na een oriënterend gesprek gingen zij op basis daarvan op zoek naar geschikte functies in de omgeving. Uit het gesprek haalden zij meer informatie dan ik gegeven had, en uiteindelijk kwamen ze met meerdere geschikte functies die beter aansluiten bij mijn wensen en behoeften. Zo ben ik terecht gekomen bij mijn huidige werkgever!

Lars

Junior accountmanager

Westland Werving en Selectie heeft contact met mij opgenomen toen ik op zoek was naar een baan. Na een goed gesprek zijn zij voor mij gaan zoeken naar passende vacatures. Binnen no time was er een afspraak voor een eerste gesprek en binnen een zeer korte tijd had ik een contract bij mijn huidige werkgever getekend. Waar ik op dit moment met veel plezier werk. De persoonlijke begeleiding bij het solliciteren van Westland Werving en Selectie is voor mij zeer waardevol geweest. Het communiceren gaat en kan erg snel en open. De feedback na bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek is eerlijk en volledig, zodat je er wat aan hebt. Mensen in mijn omgeving die op zoek zijn naar een baan in en rondom het Westland adviseer ik contact op te nemen met Westland Werving en Selectie.

Frans

Assistent accountant

Prima dienstverlening, veel contact en ze komen met juiste en gerichte aanbiedingen. Met hun enthousiaste instelling hielpen ze mij aan een nieuwe functie die perfect aansluit.

Quincy

Inkoper veiling

Ik vond de dienstverlenging van Westland Werving en Selectie erg prettig en betrokken. Ze namen de tijd om goed te luisteren wat ik wel en niet wilde, mijn ervaringen te peilen, maar ook om mij beter te leren kennen. Daardoor kwamen ze met goede opties en ook opties waar ik in eerste instantie niet voor zou kiezen. Juist doordat ze goed wisten hoe ik in elkaar zit, wisten ze mij te overtuigen voor zo een optie en mij te plaatsen op een plek waar ik goed pas. Nu heb ik het erg naar mijn zin, dus ik ben Westland Werving en Selectie erg dankbaar voor al hun moeite en betrokkenheid in het proces.

Alex

Inkoper planten

Ik was op zoek naar een functie bij een bedrijf dat gestructureerd en vooruitstrevend is. Het was niet makkelijk om zo’n bedrijf te vinden die goed bij mij paste. Ik kwam in contact met Nick van Westland Werving en Selectie. Hij heeft geluisterd naar mijn wensen en eisen en heeft mij in contact gebracht met een aantal bedrijven die mij goed aanspraken. Op een vriendelijke manier en met een goede begeleiding van Nick heb ik nu een baan die goed aansluit met mijn wensen en eisen. Wel een aanrader!

Corina

Teeltspecialist orchidee

Dankzij het grote netwerk en het hardwerkende personeel van Westland Werving en Selectie heb ik in een korte tijd een nieuwe uitdaging gevonden. De samenwerking verliep op een professionele en discrete manier. Zij hebben mij ondersteund met alles wat bij een nieuwe baan komt kijken. Een aanrader voor iedereen!

Remco

Commercieel medewerker binnendienst

Spontaan binnen komen lopen en vier weken later aan de slag bij een nieuwe werkgever, hoe goed kan het verlopen. Van intakegesprek, begeleiding, tot het maken van de CV enz., ik ben overal in ondersteund. Vooraf de diverse gesprekken zelfs nog goede tips en trucs, do en don’ts meegekregen, ofwel superblij met de hulp en begeleiding van Westland Werving en Selectie. Bedankt voor jullie hulp en inzet.

Lennart

Projectleider kassenbouw

Dankzij het grote netwerk en het hardwerkende personeel van Westland Werving en Selectie heb ik in een korte tijd een nieuwe uitdaging gevonden. De samenwerking verliep op een professionele en discrete manier. Zij hebben mij ondersteund met alles wat bij een nieuwe baan komt kijken. Een aanrader voor iedereen!

Sem

Technisch commercieel

Westland Werving en Selectie stelt de kandidaat en de match met een bedrijf centraal. Ze gaan hierbij voor een win-win-situatie voor zowel de kandidaat als het bedrijf. Er is persoonlijk contact en er wordt snel gehandeld, wat er voor zorgt dat de procedure niet onnodig lang duurt.

Esther

HR manager