Skip to content Skip to footer

Westland Werving en Selectie merkte al snel dat organisaties gevestigd in de regio Westland behoefte hadden aan een bepaald type kandidaat voor hun openstaande vacatures. Deze kandidaten worden getypeerd door gedrevenheid, passie voor hun vak, proactiviteit en bovenal de juiste werkmentaliteit.

Door onze jarenlange ervaring weten wij deze kandidaten als geen ander te bereiken. In tegenstelling tot het gemiddelde uitzendbureau, zoeken wij de perfecte kandidaat voor een vaste functie. Dit heeft ervoor gezorgd dat we een uniek netwerk van kandidaten hebben ontwikkeld in alle branches en functiegroepen binnen het Westland.

Wij zijn jouw externe HR-adviseur in het vinden van de perfecte kandidaat. Wij kunnen het hele voortraject van werving en selectie voor je uit handen nemen, maar ook ondersteunen in een deel van het traject.

Wij zijn wij een organisatie met de Westlandse mentaliteit en we doen wat we beloven. We lopen graag een stapje harder voor onze vaste partners uit de regio Westland. Wij gaan graag voor jouw bedrijf aan de slag. Wil je weten welke bedrijven jou voor gingen bij het vinden van nieuwe collega’s?

We komen graag met jouw organisatie in contact. Wij zorgen ervoor dat je zonder al te veel inspanning de geschikte kandidaat weet te vinden.

SuccesverhalenVan onze werkgevers

Westland Werving & Selectie is een actieve partner op het gebied van werving en selectie voor ons. Ze schakelen snel en proberen alles eruit te halen voor zowel opdrachtgever als kandidaat!

Erwin van der Lans

Wij doen altijd op zeer prettige manier zaken met Westland Werving & Selectie. Ze weten de match te maken, nemen de rust en tijd, en schakelen door op de momenten waarop het nodig is.

Antionette Dijkhuizen

Westland Werving en selectie zoekt collega’s voor ons die passen bij het bedrijf. Door een goede voorselectie te maken en alleen relevante kandidaten voor te stellen scheelt het ons een hele hoop tijd, energie en moeite als het gaat om het werven van nieuw personeel. Westland Werving en selectie onderscheid zich hierin door het aanleveren van kwalitatief betere kandidaten dan andere werving en selectiebureaus. De lijnen van contact met de accountmanagers zijn kort en het contact verloopt zeer prettig. Ook als de kandidaat, bij nader inzien, niet helemaal aan het omschreven profiel voldoet.”

Xander van der Wilk

Een echt Westlands bedrijf dat stevig in deze regio geworteld is. Al sinds 1937 zijn wij dé specialist in irrigatie in de (glas)tuinbouw. Een dynamisch bedrijf dat continue in beweging is. En natuurlijk ook op het gebied van personeel & organisatie. Op dit vlak werken we nu alweer enkele jaren regelmatig samen met Westland werving & selectie. Of het nu om vaste krachten, tijdelijk krachten of vakantiekrachten gaat, de menses van WW&S staan voor ons klaar om een passende match te zoeken. En meer dan eens bleek deze match de juiste persoon te zijn om ons team te versterken of uit te breiden en zijn tijdelijke contracten uitgegroeid tot vaste aanstellingen.

Natalie Groothuizen

Ik herinner mij Westland Werving en Selectie vooral als harde werkers, ze doen er alles aan om de juiste mensen op de juiste plek neer te zetten en komen met een goede (voor)selectie van kandidaten aan. Westland Werving en Selectie is, ten opzichte van hun concurrentie, actief in de communicatie naar de kandidaat en opdrachtgever en schakelt snel waar nodig. De communicatie verloopt altijd prettig en laagdrempelig. Hierdoor zijn ze zich er prima bewust van welke medewerkers bij ons bedrijf passen en stellen alleen geschikte kandidaten aan ons voor die bij de organisatie passen.

Fred Zuidgeest