Skip to content Skip to footer

Wij zijn een betrokken, gespecialiseerde organisatie in het werven en selecteren van (vast) personeel. Door onze jarenlange ervaring in het bemiddelen op (vaste) banen in de regio Westland, hebben we een groot, uniek netwerk aan kandidaten en werkgevers opgebouwd. We zijn er trots op dat we in alle branches en op alle niveaus kunnen bemiddelen. Met onze Westlandse mentaliteit helpen we jou bij het vinden van je nieuwe droombaan of de perfecte kandidaat. Wij hebben niet de ambitie een landelijke speler te worden, wij richten ons liever op de kwaliteit van onze dienst in het Westland.

Dit zijn wijOntmoet het team

Wij maken graag kennis met jou en beantwoorden met plezier al je vragen!

Gwendolyne Struyk

Elke dag verbaas ik mijzelf weer over de grootte van het netwerk van Westland Werving en Selectie. Ontzettend trots ben ik elke dag weer dat klanten ons in verschillende groottes, branches en verschillende organisatiestructuren weten te vinden. Onze kracht zit hem niet in de beloftes naar de toekomst, maar in het proactief meedenken hoe we kunnen vinden wat een werknemer of werkgever zoekt. Wij hebben niet de ambitie om een landelijke speler te worden, wel om het beste en grootste werving en selectiebureau te blijven van Westland!

Jade Hogervorst

Ooit ben ik als scholier in contact gekomen met Westland Werving en Selectie. Ik volbracht hier mijn stage en kijk nu: inmiddels werk ik hier als Personeelsadviseur! De klik met het team is vanaf het begin aanwezig en als Westlandse vind ik het ontzettend gaaf om kandidaat en opdrachtgever uit de regio met elkaar te verbinden. Als ondernemersdochter weet ik bovendien als geen ander waar een werknemer aan moet voldoen. Samen met het team hoop ik dat Westland Werving en Selectie nóg groter wordt met de fijne opdrachtgevers die we hebben. ‘Teamwork makes the dreamwork’!

Cas van Dijk

Een groot deel van mijn studietijd heb ik bij een gerberakweker gewerkt. Hierdoor weet ik ‘hoe de hazen lopen' binnen het Westland. Als geboren en getogen Westlander begrijp ik bovendien de mentaliteit en de manier waarop wordt gedacht: niet te moeilijk en met niet teveel gedoe! Deze ervaring kan ik nu als Personeelsadviseur goed gebruiken. Kandidaten en opdrachtgevers die het netwerk in de omgeving niet hebben, help ik graag door actief voor hen op zoek te gaan binnen de tuinbouw maar ook daarbuiten. Dit doe ik door direct en gericht te handelen.

Jozien Benard

Als allround administratief medewerker bij Westland Werving en Selectie houd ik mijzelf vooral bezig met het verzamelen en verwerken van cijfers. Daarnaast voer ik de HR-werkzaamheden uit. De combinatie van beiden maken mijn werk erg afwisselend en zorgen ervoor dat ik iedere werkdag met plezier naar kantoor ga! Ook krijg ik veel energie van de fijne sfeer binnen het team en de gezamenlijke ambitie om steeds groter te worden. Mijn persoonlijke motto ‘hard werken loont’, sluit daarom goed bij aan bij Westland Werving en Selectie!

Bob

Als kantoorhond trippel ik graag het kantoor door op zoek naar gezelligheid. Ik ben namelijk áltijd te porren voor een goede wandeling, een fijne knuffel of een potje voetbal met MIJN bal. Daarbij ontvang ik enthousiast onze bezoekers. Voor mij hoeven zij zeker niet bang te zijn! Kom jij ook een keertje langs? 🐾

We groeien als bedrijf. Om persoonlijke aandacht en kwaliteit te blijven bieden zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk de vacatures hieronder!