Wij zijn Westland Werving en Selectie

Wij zijn een betrokken, gespecialiseerde organisatie in het werven en selecteren van (vast) personeel. Door onze jarenlange ervaring in het bemiddelen op (vaste) banen in de regio Westland, hebben we een groot, uniek netwerk aan kandidaten en werkgevers opgebouwd. We zijn er trots op dat we in alle branches en op alle niveaus kunnen bemiddelen. Met onze Westlandse mentaliteit helpen we jou bij het vinden van je nieuwe droombaan of de perfecte kandidaat. Wij hebben niet de ambitie een landelijke speler te worden, wij richten ons liever op de kwaliteit van onze dienst in het Westland.

Dit zijn wij

Ontmoet het team

Wij maken graag kennis met jou en beantwoorden met plezier al je vragen!

Gwendolyne van Haasteren

Elke dag verbaas ik mijzelf weer over de grootte van het netwerk van Westland Werving en Selectie. Ontzettend trots ben ik elke dag weer dat klanten ons in verschillende groottes, branches en verschillende organisatiestructuren weten te vinden. Onze kracht zit hem niet in de beloftes naar de toekomst, maar in het proactief meedenken hoe we kunnen vinden wat een werknemer of werkgever zoekt. Wij hebben niet de ambitie om een landelijke speler te worden, wel om het beste en grootste werving en selectiebureau te blijven van Westland!

Lisanne Nederpelt

Wetende dat ik iemand kan helpen met het realiseren van zijn of haar ambitie, dát is waarom ík passie heb voor wat ik doe. Daarnaast vind ik het geweldig een partnership op te bouwen met onze opdrachtgevers en deze te verbinden door de juiste match te maken! Deze job en gezellige en gedreven collega’s geven mij iedere dag nieuwe energie!

Nick Stuijt

Als tuinderszoon opgegroeid binnen het Westland vind ik het meer dan interessant om van internationaal opereerde organisaties tot de authentieke kwekerijen te ondersteunen op het gebied van personeel. Daarbij is de juiste persoon op de juiste plek krijgen mijn uitdaging: geen mooiere beloning van je inzet dan een tevreden kandidaat en partner! Kom ook eens in contact, ik help je graag verder.

Anouk van Alphen

Naast mijn studie is Westland Werving en Selectie de beste leerschool die er is. In contact zijn met enthousiaste werkzoekenden zorgt elke dag voor een glimlach. Verder heerst er binnen Westland Werving en Selectie een leuke en informele werksfeer waarbij je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken. Wij werken onder het motto: als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit hard te werken!

Jesse Olsthoorn

Bij Westland Werving en Selectie krijg ik als allround administratief medewerker veel vrijheid om mij te ontwikkelen tot een ervaren financial. Het verzamelen, ordenen en analyseren van informatie is wat ik leuk vind om te doen. De enthousiaste collega's en informele, maar professionele werksfeer maken deze organisatie, zelfs voor Westlandse begrippen, uniek.